Meniu
Your Cart

DISTANTIER, SUPORT, SEPARATOR METALIC PENTRU CABLAJ / PCB 32mm

Distantier, Suport, Separator metalic pentru cablaj electronic

M3*32+5

- filet exterior si interior M3

- lungime filet exterior 5mm

Include si piulita

Pretul este pentru o singura bucata

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Distantier , Supor , Cablaj , PCB
Placa pentru protipare testare- cuprata pe o singura parte- conductie liniara (pe lungime, se pot intrerupe usor traseele cu un cutter)- m..
Pret: 6,00Lei
Suport, Separator metalic pentru cablaj electronicM3*8+5- filet exterior si interior M3- adancime filet interior 8mm- lungime filet ex..
Pret: 0,40Lei
Suport, Adaptor cablaje electronice ( PCB ) pentru sina DIN ( DIN RAIL )- material plastic, se vand la set de doua bucati, include 4 holdsuruburi- fac..
Pret: 10,00Lei
Convertor semnal curent 4 - 20mA senzor la voltajAcest modul converteste semnalul in curent de la diferiti senzori sau dispozitive la tensiune de 0-3...
Pret: 21,00Lei
Banda Dublu Adeziva
In Stoc
Banda Dublu Adeziva- lungime 3m- grosime 1.7mm- latime 20mm..
Pret: 4,00Lei
Banda adeziva kapton ( poliamida )latime 50mmlungime 33mpana la temp. de 300grCSe foloseste in general pentru izolare termica in diferite aplicatii el..
Pret: 45,00Lei
Banda adeziva kapton ( poliamida )latime 5mmlungime 33mpana la temp. de 300grCSe foloseste in general pentru izolare termica in diferite aplicatii ele..
Pret: 7,00Lei
Buton
Stoc Epuizat
Butonmontaj pe cablaj electronic (THT) sau beadboardcontact cu revenirese conecteaza pe un pin de intrare la microcontroller, ESP sau alte platforme d..
Pret: 0,30Lei
Buzzer 5V Tensiune de alimentare 5V Pentru diferite aplicatii cu microcontroller -e, platforme dezvoltare sau diferite module..
Pret: 2,00Lei
Distantier, Suport, Separator metalic pentru cablaj electronicM3*32+5- filet exterior si interior M3- lungime filet exterior 5mmInclude si piulitaPret..
Pret: 0,90Lei